VIDEO Hoće li Josip uspjeti osvojiti djevojke “disko plesom”?

1729

Jedva smo dočekali novu sezonu RTL-ovog showa Ljubav je na selu koje je započela ove nedjelje.

I u ovoj sezoni dosta je poznatih kandidata i kandidatkinja, od kojih se posebno ističu crnka Ines Petrić koja po peti put traži “ljubav na selu”, tajanstvena Vita Maslačak (sada Ivanka Milutinović), Marijana Črlenec, Martina Serdar, Sandra Škrinjar…

Dobro raspoložene kandidatkinje došle su na upoznavanje petorice farmera za čiju naklonost će se boriti.

Frameri

Miro Vojvodić (49) iz Donje Jelenske, Popovača, bavi se poljoprivredom te uzgaja ovce i krave. Skromni Miro traži ženu s kojom će ostarjeti, a jedino što zauzvrat traži je – kompromis u vezi i koji kuhani obrok :)

VEZANE VIJESTI
Bahra ima remix Popakontas koji morate čuti!

Dušan Golubovac (29) iz Zrina, Općina Dvor, živi sam na imanju, a društvo mu prave životinje za koje brine. Kako živi sam, sam kuha i brine o domaćinstvu, a slobodno vrijeme provodi u društvu prijatelja, branju gljiva ili šetnji s psima.

Ne voli djevojke koje gledaju materijalno.

Hakija Špago (42) iz Konjica bavi se iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve. U slobodno vrijeme pjeva, svira gitaru, kuha i druži se s prijateljima. Slobodan je već dvije godine i traži otvorenu i komunikativnu djevojku.

VEZANE VIJESTI
Bahra ima remix Popakontas koji morate čuti!

Najveseliji je ujedno i najmlađi kandidat Josip Tratnjak (21) iz Svetog Ivana Žabno. Josip živi s bratom, s kojim brine za domaćinstvo. Po zanimanju je pomoćni kuhar, a na imanju uzgaja kokoši i patke, sadi kukuruz i ječam. Za sebe kaže da je komunikativan i voli plesati, najdraži mu je “disko ples”, kojim se i pohvalio:

Voli komunikativne djevojke, a posebno na djevojkama gleda – obrve!

Posljednji kandidat je 52-godišnji Valter Krastić iz Kaštela. Živi s majkom, član je DVD-a Buje, voli druženja i domaću glazbu. Volio bi, kaže, pronaći zgodnu i mršavu djevojku koja ne pije i ne puši.

VEZANE VIJESTI
Bahra ima remix Popakontas koji morate čuti!

Kandidati su u sinoćnjoj epizodi upoznali djevojke, nakon čega je uslijedilo druženje koje je, prema najavi, završilo “vatreno”. Hakija i Marijana su se strastveno poljubili, a što će ostale djevojke na to reći, preostaje nam da vidimo u večerašnjoj emisiji… Iako nas više zanima je li Josip vladao plesnim podijem :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here