VIDEO Hvalevrijedna donacija predivnih slika stigla u Glinu

286

Donacija slika u okviru Zaklade zajednički put Zagreb i Grupe aktivnih i kreativnih žena Hrvatske, danas je uljepšalo prostorije Gradskog društva Crvenog križa Glina predivnim slikama, ali samo privremeno, jer ove će slike u budućnosti krasiti nečiji dom.

Naime stiglo je 25 lijepih slika, različitih tehnika kao i motiva, a iste su dostavile predstavnica Zaklade zajednički put Zagreb Janica Šterc i predstavnica Grupe aktivnih i kreativnih žena Hrvatske Katarina Knezović, obje drage dame velikog srca inače su uspješne slikarice iz Zagreba.

RTB Foto

Na ovim lijepim slikama radile su osobe starije životne dobi, okupljene u kreativnim seniorskim radionicama.

Slikarica Janica Šterc nije skrivala emocije, kazavši kako su sve ove slike poklonjene s radošću i puno ljubavi, naglasivši da je divno dijeliti, što je ujedno i njihov moto.

Jednako tako i slikarica Katarina Knezović, nastavila je lijepim riječima te naglasila kako je dobro činiti dobro, a svih 25 slika naslikali su ljudi s voljom i dobrom dušom.

Ravnateljica CK Glina Alberta Cestarić nije sumnjala u veliko srce ovih dama te svih sudionika ove akcije, jer kako navodi, surađuju zadnje dvije godine, a suradnju opisuje kao predivnu i važnu. Ovu donaciju, kao i svaku do sada, vidi kao korisnu te potrebnu.

Ravnateljica je na kraju najavila i lijepi događaj, koji će biti održan ove subote u gradu Glini. Naime, na inicijativu slikara, biti će održana likovna kolonija te se očekuje veliki broj prikupljenih slika.

U nastavku pogledajte video prilog ove divne i hvalevrijedne donacije:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime