VIDEO Konstituirano Općinsko vijeće Općine Dubrava

Predsjednik Općinskog vijeća je Ante Grizelj

205

U općini Dubrava održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća.

Ante Grizelj dobio je jednoglasnu potporu za čelno mjesto općinskog predstavničkog tijela te je zahvalio mještankama i mještanima na ukazanom povjerenju na izborima.

“Povjerenje koje je stiglo u tako velikom broju sigurno je rezultat naših nastojanja i našeg posla u protekle četiri godine. Zahvaljujem i vijećnicima što su mi poklonili povjerenje. Pred nama je razdoblje koje će i dalje biti plodonosno, jer ohrabruju najave Vlade i EU-a. Radit ćemo na tome da čim više sredstava dođe u Općinu Dubrava. Svaki dobar prijedlog s bilo koje strane u Vijeću ćemo razmotriti i podržati.”

Saborski zastupnik i načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša izrazio je zadovoljstvo ostvarenim rezultatom na izborima na kojima je HDZ osvojio 10 od 13 vijećničkih mandata.

“Zahvaljujem svim vijećnicima u prošlom sazivu i čestitam svim izabranim novim vijećnicima te predsjedniku i potpredsjednici Općinskog vijeća. Dana 10. lipnja slavimo Dan župe sv. Margarete, Dan škole i Dan općine Dubrava. Održat ćemo svečanu sjednicu. Nadamo se da će se tijekom ljeta situacija oko koronavirusa poboljšati i da ćemo održati koncerte te umjetnički i sportski program.”

Spomenimo na kraju i da je Ana Badrov Valentak jednoglasno izabrana za potpredsjednicu Općinskog vijeća Općine Dubrava.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime