VIDEO Na Društvenom domu u Maloj Gorici radi se “punom parom”

Ovaj prostor mora biti dodana vrijednost Domovine

407

Na Društvenom domu u Maloj Gorici radi se punom parom. Novi društveni dom kojega u suradnji s donatorima iz Austrije gradi Grad Petrinja dobiva svoje obrise.

Nakon geoistražnih radova i postavljanja betonskih pilota kako bi se osigurala stabilnost tla za novi objekt, trenutno se izvode radovi na betonaži temelja. Radove je obišao gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović koji je istaknuo kako se u Maloj Gorici događaju lijepe pa i povijesne stvari:

„Ovo je jedan pilot projekt koji će pokazati kako se treba graditi na ovim područjima. Zahvaljujem svim stručnjacima koji su bili do sada ovdje i koji su pokazali kako u budućnosti graditi. Ovdje imamo vrijedne ljude koji žive od svog rada i koji su mukotrpno trpjeli nedostatak cestovne i vodovodne infrastrukture.”

Želimo napraviti još i jedno malo igralište ovdje uz obalu Kupe. Vjerujem da će ova donacija koja dolazi uz Austrije biti gotova za mjesec do mjesec i pol dana. Zajedno sa Županijom asfaltirali smo cestu u Maloj Gorici, a kad prođe vodovodna mreža nastojat ćemo još lokalnih cesta urediti i da ovo mjesto ima sve što treba imati. Ovaj prostor moramo obnavljati jer ne smijemo biti izgubljena, nego dodana vrijednost Domovine, zaključio je Dumbović.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime