VIDEO Na Sajmištu u Petrinji organizirano masovno cijepljenje zaposlenika

152

Na Sajmištu u Petrinji je jutro započelo masovno cijepljenje zaposlenika grada Petrinje, a gradonačelnik Darinko Dumbović pružio je podršku svima koji se cijepe.

U organiziranom cijepljenju za veći broj zaposlenika svi prijavljeni cijepili su se pod šatorom cjepivom Pfizer, a od zaposlenika našli su se tu djelatnici Gradske uprave Grada Petrinje, zaposlenici Komunalca d.o.o., Centra za šljivu i kesten, Petrinjske razvojne agencije i Privrede d.o.o.

Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović zahvalio je na velikom odazivu i pohvalio sve hrabre Petrinjce i Petrinjke koji su odlučili primiti prvu dozu cjepiva.

-Svako cjepivo je kroz povijest pokazalo sigurnost i na kraju zdravlje te budućnost za sve generacije koje su se i prije cijepile protiv raznih bolesti, kazao je Dumbović dodajući da je potrebno senzibilizirati javnost kako bi što veći broj građana pristao na cijepljenje jer je to ipak od iznimne važnosti, kako za njih, tako i za njihovo okruženje.

-Covid je nemilosrdan. Uništio je dosta toga, od gospodarstva do ljudskih života i sudbina. Ljudi su jednostavno zbog covida nastradali i mislim da je ovo cjepivo donijelo sigurnost i budućnost svakome onome tko će se cijepiti, dodao je gradonačelnik.

Također, objasnio je kako je i sam prebolio koronavirus još u prosincu prošle godine te kako mu nimalo nije bilo lako, a posebice jer je od tog virusa oboljela i cijela njegova obitelj.

Objasnio je kako je dolaskom na Sajmište, iako je u imao u planu primiti prvu dozu cjepiva, zbog nedavno preboljenog koronavirusa vadio antitijela čime se ispostavilo da ih još uvijek ima iznimno puno u organizmu. Upravo zbog toga, gradonačelniku je danas odgođeno cijepljenje s preporukom da se priče još dvadesetak do mjesec dana.

Više o svemu pogledajte u našem videu iz Petrinje:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime