VIDEO: Nadolazeći vikend fešta u općini Dubrava za Dan općine

328

Ove godine općina Dubrava proslavlja 928 godina postojanja i tim povodom pripremaju bogat kulturno-umjetnički, sportski ali i zabavni dio programa koji će svoj vrhunac doživjeti u nadolazećem vikendu.

U goste smo pozvali organizatore načelnika općine Dubrava Tomislava Okrošu i Višeg referenta za komunalno gospodarstvo, fondove, prostorno uređenje i javnu nabavu Antonija Badrova koji su nas upoznali s detaljima programa.

Kako doznajemo, do 1. lipnja traju prijave za sudjelovanje u Gulašijadi i Fišijadi.
Jedan od najzabavnijih dijelova proslave bit će mimohod kojeg će predvoditi mažoretkinje i limeni glazbenici iz Vrbovca i same općine.
Centralna događanja na koja ste svi pozvani događat će se na već tradicionalnoj lokaciji, Dudnjaku gdje će se u petak, 3. lipnja za zabavu u večernjim satima pobrinuti Jole i grupa Druga dimenzija.
Nastavak je u subotu kada će se održati Biciklijada “Dubravski vitez”, Gulašijada i Smotra folklora. Večernji sati rezervirani su za zabavu uz Mejaše, dok će u ponoć biti i veliki vatromet.
Nedjelja je rezervirana za Fišijadu, Dječju biciklijadu, nastup mađioničara, ali i veliku zabavu uz Tamburaški sastav Ledina.

Iskoristili smo priliku i razgovarali s načelnikom Okrošom o trenutnim projektima i novostima među kojima je besplatan program vrtića za sve mališane.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime