VIDEO Pernar isprovocirao Jandrokovića, pa opet ‘letio’ iz sabornice

698

Danas bi u Saboru trebao premijer Andrej Plenković podnijeti godišnje izvješće o radu Vlade, što je bio dovoljan povod Pernaru da isprovocira predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Naime, već na početku same sjednice Pernar se oglušio na molbu predsjednika Sabora Jandrokovića da sjednice u svoju klupu. Jandroković ga je molio desetak puta, no na kraju je sve završilo s Pernarom u rukama saborske straže.

Dok ga je saborska straža iznosila, Pernar je vikao da ‘u Hrvatskoj nema pravne države ni pravde, institucije ne čine ništa’, i time dajući komentar na slučaj grupnog silovanja u Zadru.

VEZANE VIJESTI
I GLAZBA MOŽE BITI VEGANSKA: Obrada legendarnog hita na još neviđen način

Predsjednik Sabora Jandroković uzvratio je Pernaru rekavši mu da manipulira javnost, po tko zna koji put, i da je njegova namjera dobiti medijsku pozornost i da u svom slobodnom govoru ima pravo govoriti o čemu želi.

Cirkusanti u Sabornici

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Izbacivanje Pernara iz Sabornice dalo je povod Mostovom Miri Bulj da iznese svoje nezadovoljstvo predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću.

U duhu Mostovaca, Bulj je stavio crnu vreću smeća na Plenkovićevu fotelju kako bi dočarao probleme s odvozom smeća u brojnim gradovima i mjestima u Dalmatinskoj zagori.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Pod okriljem noći ostavljao televizore pred kućama

“Evo njemu smeće koje je ispalo iz auta od Vrgorca do Sinja, što sam prikupio”, rekao je Bulj te nakon Jandrokovićevog upozorenja, Bulj je ostavio smeće te napustio sabornicu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here