VIDEO Radimir Čačić dao podršku kandidatkinji za županicu Adelini Ivković i njezinoj koaliciji

506

U Sisku je na Gradskoj tržnici održano potpisivanje koalicijskog sporazuma zajedničke kandidacijske liste za izbor vijećnika u Županijsku skupštinu Sisačko-moslavačke županije.

Predsjednica gradske organizacije HSS braće Radić, a ujedno i predsjednica žena HSS braće Radić zajedno s županijskim predsjednikom Marijanom Medvedom nastupili su u ulozi koalicijskog partnera Reformistima.

Radimir Čačić dao podršku kandidatkinji za županicu Adelini Ivković i njezinoj koaliciji sa HSS Stjepan Radić te je tim povodom istaknuo kako je njihova politička poruka uvijek bila kvaliteta života, projekti, komunikacija s ljudima i prepoznavanje njihovih potreba.

-Naša kandidatkinja, točnije kandidatkinje, ali na čelu s Adelinom Ivković, u svom programu obraćaju se različitim dijelovima interesa i u gospodarstvu, u obrazovanju, ali i u zdravstvu. U gospodarstvu je najatraktivniji dio vezan uz poljoprivredu, a tu se ne radi samo o obećanjima već o isticanju realnih činjenica, a pružamo stopostotno besplatno osiguranje za poljoprivredne, stočarske i ratarske proizvodnje, naveo je, između ostalog, Čačić.

Kandidatkinja za županicu Sisačko-moslavačke županije Adelina Ivković objasnila je kako svi koji su uključeni u program imaju bogato iskustvo te je rekla kako upravo ono o čemu govore mogu provesti i u dijelo, a o svemu više pogledajte u videu:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime