VIDEO Slučajno se zapalio očekujući odgovor Boga

Britanskom vikaru tijekom on-line molitve planuo džemper

243

Britanski vikar je tijekom prve propovijedi održane putem interneta od svojih župljana dobio i više pozornosti nego što je očekivao nakon što se slučajno približio gorućoj svijeći pri čemu mu se zapalio džemper.

Vikar župne crkve u Plymouthu Stephen Beach, na kraju internetske propovijedi iz svojega je stana pozvao župljane da razmisle o iskustvu iščekivanja u doba koronavirusa.

“Divno je na trenutak zastati u nazočnosti Božjoj i postaviti sebi pitanje: Gospode Bože, što nam poručuješ? I nakon toga, naravno, čekati Njegov odgovor. Upravo….”, nastavio je vikar, iznenada shvativši da se lijevim ramenom previše približio plamenu upaljene svijeće koji je zahvatio dio njegova džempera.

VEZANE VIJESTI
Petrinjsko srce za 15.970 žrtava

“Ajme, ajme, upravo sam se zapalio”, uzviknuo je, gaseći plamen puhanjem i udaranjem rukom po džemperu.

Zbog pandemije koronavirusa u svijetu i u župi u Plymouthu uveli su video propovijedi, nastojeći potaknuti župljane da se ne udalje od vjere i od crkve, kazao je vikar Reutersu.

“Moja obitelj ‘oduševljena’ je mojom prvom video propovijedi”, kazao je uz smijeh Beach. “Osobito je razveselila moje najmlađe unuke koji pitaju kad će se deda ponovno zapaliti.”

Video je na Twitteru podijelila Beachova nećakinja, što je razveselilo župljane i sve ostale koji su ga pogledali.

VEZANE VIJESTI
Među zaraženima i časna sestra

U internetskim su porukama mnogi napisali da se već dugo nisu tako slatko nasmijali, a neki su obećali da će vikaru kupiti novi džemper.

Izvor: Hina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here