VIDEO Stambenom naselju na Sajmištu u Petrinji M SAN Grupa donirala 57 klima uređaja

Donacijom nastoje olakšati svakodnevni život stanovnicima kontejnerskog naselja

286

U privremenom modularnom naselju na Sajmištu u Petrinji održana je primopredaja donacije klima uređaja koje je u svrhu opremanja stambenog kontejnerskog naselja Sajmište donirala tvrtka M SAN Grupa.

Tvrtka M SAN Grupa je uz 57 komada VIVAX COOL klima uređaja donirala i nosače vanjskih jedinica kao i sav potreban potrošni materijal za montažu navedenih uređaja u kontejnersko naselje.

Primopredaji je bio nazočan i gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović, a predaju u ime tvrtke M SAN Grupa d.d. izvršila je Nikolina Žigić, voditeljica razvoja VIVAX proizvoda i Sergej Ivasović, Trade Marketin Menager i PR Menager M SAN Grupe.

Gradonačelnik je rekao kako grupa M SAN ovakvom lijepom akcijom ostvaruje snove jer, kako kaže, mnogi sanjaju nešto što je najnormalnija stvar u životu jer svaka kuća i svaka obitelj ima svoj život, što nije slučaj u kontejnerskim naseljima gdje se stanovnici naselja prilagođavaju na uvjete koji su im dani. Tim povodom zahvalio se u ime svih koji će dobiti klima uređaje, ali i onih koji na to još uvijek čekaju. Zajednička želja Grada Petrinje i tvrtke M SAN Grupa je da korisnicima stambenih kontejnerskih jedinica bude što ugodnije u njihovom privremenom domu te je shodno tome dogovorena i brza ugradnja doniranih klima uređaja.

Sergej Ivasović, menager M SAN grupe, rekao je kako je osnovna misija pomoći ljudima koji se nalaze u naselju u danima koji dolaze te kako im povišena temperatura ne bi dodatno otežavala ionako teže uvjete svakodnevnog života, a više pogledajte u našem videu: 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here