VIDEO Svađa fratara postala viralni hit

2922

Društvenim mrežama proširio se video s probe u Župi Presvetog Srca Isusova u Zadru koji nas je nasmijao, ali i podigao mnogo obrvi. Naime, video prikazuje fratre Antu i Nikicu kako vježbaju za misno čitanje prilikom čega se porječkaju:

Iz Župe su brzo reagirali i priopćenjem pojasnili kako je nervozni fratar tako odreagirao jer je želio upozoriti na socijalnu distancu:

-Draga naša braćo i sestre,

živeći u ovom virtualnom svijetu vijesti i različite objave se šire brže od svakog virusa. Tako je i nas iznenadila objava simpatičnog videa koja je nastala u vrijeme proba za slavlja koja prenosimo. Spomenuti video nismo baš željeli svima objaviti jer iako je šaljiv htjeli smo da to bude interno. Međutim, netko je valjda proslijeđivao taj video i naša dobra braća fra Ante i fra Nikica postala su viralni hit. Nije nam žao!

Nek se u ovom sumornom vremenu tuge proširi i malo radosti i smijeha! Ima puno takvih događaja iz naše redovničke obitelji, to svi koji nas poznaju znaju, i na to smo ponosni.

Neka i ovaj naš šaljivi video Bog okrene na dobro pa ljudi češće počnu pratit objave naše stranice, a za one kojima će biti ovo prilika za neke zlobne komentare protiv Crkve i njezinih službenika i dalje ćemo ustrajno moliti.

Radost vam Uskrslog i osmijeh na lice! Jer to je najbolji lijek za ovo teško vrijeme! 😀

Vaša braća franjevci i sestre milosrdnice iz Župe Presvetog Srca Isusova

#samojako #radostnanajjače #ostanidoma

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime