Dvije najveće koalicije, jedna okupljena oko HDZ-a, a druga oko HSLS-a, spremne su za prijevremene izbore koji će se u Glini održati 20. prosinca 2015. godine. Također, za gradonačelnicu, grupa građana predložila je i doktoricu Dijanu Mužić, a za njenog zamjenika predložili su Mirka Gašljevića .

Dakle, ukupno je troje kandidata u igri za gradonačelnika Grada Gline. 

“HDZ je spremniji nego ikad, a nakon niza pobjeda na regionalnom i nacionalnom pravcu, i mi u Glini spremni smo za nove akcije”, rekao je to na sinoćnjoj Klauzuri u Marinbrodu umirovljeni bojnik HV-a Stjepan Kostanjević, kandidat koalicije HDZ-a, HSS-a i Hrvatske konzervativne stranke za gradonačelnika Grada Gline.  Kostanjević je ocijenio kako situacija u Glini nije dobra. “Nalazimo se u pat poziciji, imamo većinu u Vijeću, ali zbog izvršne vlasti mnogi projekti stoje, ili idu u krivom smjeru”, naglašava Kostanjević. 

Glavna HDZ-ova operativka u Glini, predsjednica Gradskog vijeća Grada Gline i kandidatkinja za zamjenika gradonačelnika dr. Sanja Štingl Vlašić sinoć je na Klauzuri naglasila kako se sve aktivnosti odvijaju prema planu.  “Mi smo odavno spremni za ovaj trenutak, a odgovornost smo pokazali i kroz Gradsko vijeće”, kaže Štingl Vlašić.  “Mi ne optužujemo nikoga, ali svjesni smo i problema, o tome javno govorimo, znamo što treba poduzeti i imamo osobu za to”, ističe doktorica.

Inače, HDZ i koalicija svoju izbornu promidžbu započinju večeras u 18 sati skupom u Maji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here