VIDEO U Petrinji održane Plazma sportske igre mladih

Događaju je prisustvovao i gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović koji je naveo kako su djeca najveće blago Petrinje

728

U Petrinji na Gradskom stadionu NK Mladost održan je Telemach Dan sporta u organizaciji Plazma sportske igre mladih, a sudjelovati mogu sva djeca iz osnovne i srednje škola.

Plazma Sportske igre mladih, sportsko-edukativni projekt za djecu i mlade osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta održavaju se u kontinuitetu od 1996. godine, a cilj Igara je se djeci i mladima pruži alternativa svim negativnim činiocima današnjice.

Kroz sport, druženje i edukaciju kod djece i mladih potiče se izgradnja zdravih životnih navika i odgovornosti prema sebi i društvu. Od sportskih aktivnosti za djecu ove godine na rasporedu se našlo i natjecanje u graničaru, odbojci i atletici.

Događaju je prisustvovao i gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović koji je iskazao zahvalnost i istaknuo kao je Grad Petrinja oduvijek Grad od tradicije, kulture i običaja, ali kako su djeca njegovo najveće bogatstvo zbog čega su postali Grad prijatelj djece. Cijeli događaj pogledajte u našem videu:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime