VIDEO Uhićen vozač s 2126 prometnih prekršaja

566

Moskovska prometna policija nemalo se iznenadila pošto je zaustavila skupi automobil u Rubljovki, najekskluzivnijem predgrađu glavnoga ruskog grada. 

Pokazalo se da je vozačevoj dozvoli istekao rok te da je riječ o samo jednom od njegovih 2000 prometnih prekršaja, piše BBC.

Vozač je odbio izaći iz automobila, zbog čega su policajci bili prisiljeni razbiti prozor skupocjenog vozila kako bi ga odande izvukli. Rusko ministarstvo unutarnjih poslova video-snimku je objavilo na svojoj internetskoj stranici.

Neimenovani prekršitelj je odvezen u policijsku postaju, a ondje se ustanovilo da već ima 184 neplaćene kazne.

VEZANE VIJESTI
U čast Hrvatskoj Rusija objavila svoje izdanje Dalićeve knjige "Rusija naših snova"

“Sudac moskovske regije Odincovo vozaču je dosudio sedmodnevni pritvor, nakon čega će pred sud zbog neplaćanja novčanih kazni”, priopćila je moskovska policija.

Na žalost novinara i ostalih znatiželjnika glasnogovornik suda nije naveo čitav popis njegovih prometnih prekršaja.

Poznato je da su ruske ceste iznimno opasne za vožnju. Po službenim podacima u prometnim je nesrećama diljem Rusije tijekom 2018. poginulo više od 14,300 ruskih državljana, što je gotovo dvostruko više od broja žrtava koje u zemlji stradaju od ubojstava.

VEZANE VIJESTI
DOŠAO PIJAN Vozač školskog autobusa "pod gasom" htio voziti djecu na izlet

I Svjetska zdravstvena organizacija je Rusiju iste godine svrstala na 104. od 175 mjesta po broju smrtno stradalih u prometnim nesrećama.

Hina

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here