Vlasnica hotela u Njemačkoj poručila gostima težima od 130 kila da nisu dobrodošli

665

Vlasnica hotela u Njemačkoj našla se na udaru kritika nakon što je na službenim stranicama hotela objavila da gosti teži od 130 kilograma nisu dobrodošli u njezinom hotelu, piše LADbible.

Hotelijerka Angelika Hargesheimer na službenim stranicama svog hotela Beachhotel Sahlenburg obavijestila je goste da njen hotel nije prilagođen gostima težima od 130 kilograma.

Obavijest glasi: “Radi odricanja odgovornosti, želimo napomenuti da interijer hotela nije prikladan za ljude s tjelesnom težinom većom od 130 kilograma”.

Hargesheimer je lokalnim medijima rekla kako je na ideju ovog pravila došla nakon što je promislila kakvu štetu pretili ljudi mogu nanijeti njenom namještaju. Naglasila je kako je njen hotel dizajnerski i da ne misli mijenjati namještaj za neki manje vrijedan.

Nadodala je kako svoje pravilo ne smatra diskriminirajućim. Na ovo pravilo se odlučila nakon što ju je jedan pretio gost tužio jer mu se krevet urušio dok je spavao.

Također, dobila je i pritužbe nekih gostiju da nisu mogli proći u tuš kabinu te da su im stolci za doručkom bili neudobni.

Za kraj je nadodala kako želi da gostima boravak u njenom hotelu bude ugodan, a mišljenja stručnjaka radi li se ovdje o diskriminaciji su podvojena.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime