VREMENSKA PROGNOZA Opet stiže promjena, evo što nas očekuje u idućim danima!

1857

U prethodnih tjedan dana imali smo zahlađenje, bablje ljeto, a u slijedećim danima ponovno ćemo kopati po ormarima za toplijom odjećom.

Meteorolozi upozoravaju da stiže promjena vremena koja će u dijelove zemlje donijeti pljuskove i pad temperature.

U srijedu, 16. listopada nećemo imati priliku osunčati se, no tmurno vrijeme i kiša na kratko će prestati. Ljepših nekoliko sati imat ćemo od 14 do 17 sati, nakon čega nas čeka još malo oblaka i povremenih kapljica kiše.

Kako navode na stranicama DHMZ-a, u središnjoj Hrvatskoj sljedećih nekoliko dana bit će malo svježije, uz više oblaka prijepodne i sredinom dana kada ponegdje treba računati na malo kiše. Prema kraju dana zapuhat će sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a prije toga bit će jugozapadnjaka, posebice u Međimurju i Hrvatskom zagorju. Bit će malo manje toplo nego u utorak, uz najvišu temperaturu zraka od 17 do 22°C.

VEZANE VIJESTI
Promjena vremena za vikend, početak tjedna donosi porast temperature

Četvrtak, 17. listopada započet će s niskih 11 stupnjeva uz povremene oblake i moguću slabiju kišu, no sunce će izaći oko 14 sati. Uz sunce će se podignuti i temperatura. Sutra temperatura može doseći i do 18 stupnjeva.

Što s vikend planovima?

Temperatura će se u petak, 18. listopada kretati slično kao i prethodnog dana uz najvišu temperaturu od 19 stupnjeva.

Za vikend nas očekuje ljepše vrijeme. Subota i nedjelja će tek u večernjim satima imati oblačaka na nebu, a tijekom dana će nas pratiti temperature od 11 do 21 stupanj u subotu, i od 12 do 24 stupnja u nedjelju. Sunce će nas također pratiti već od jutra. Iako će biti malo vjetrovito, ne bi trebalo biti hladno. No, moguće su jutarnje magle.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here