ZAGREB Pregazio i na mjestu usmrtio maloljetnika

Na mjestu usmrtio maloljetnika koji je upravljao biciklom

262
Foto: Ilustracija

Jučer, 29. lipnja oko 15.10 sati, 42-godišnjak je upravljao teretnim vozilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Ulice Josipa Lončara u smjeru sjeveroistoka.

Dolaskom nasuprot kućnog broja 5, skrenuo je u desno na prilazni put, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu, tom prilikom je u skretanju u desno, na makadamskom putu, prednjim lijevim dijelom teretnog vozila naletio na bicikl kojim je upravljao maloljetnik, a koji se kretao makadamskim putom u smjeru sjeveroistoka, naveli su iz Policijske uprave zagrebačke.

Na mjestu događaja smrtno je stradao  maloljetnik. Tijelo je prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, dodali su iz policije.

Očevid prometne nesreće obavio je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu, uz asistenciju Ekipe za očevide II. Postaje prometne policije Zagreb.

Protiv 42-godišnjeg vozača zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće“ je podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here