ZAGREB Zaustavio se automobilom i nasrnuo na 55-godišnjeg biciklista, udarao ga dok je ležao na podu

Udarcima ga srušio s bicikla, a potom ga nastavio udarati nakon čega je pobjegao s mjesta zločina

246

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede na štetu 55-godišnjaka.

Naime, 10. svibnja 2021. godine oko 14 sati, osumnjičeni je upravljao osobnim automobilom marke Opel Zafira splitskih registarskih oznaka, a kretao se Bačkom ulicom u smjeru sjevera.

Kada je došao do raskrižja s Ulicom Dubrava, naglo je zakočio kako automobilom ne bi udario 55-godišnjaka, koji je biciklom prelazio preko pješačkog prijelaza. Nakon toga, među njima je došlo do verbalnog sukoba, osumnjičeni je potom izašao iz automobila, prišao mu i šakom ga udario u glavu, od kojeg udarca je pao na tlo, naveli su iz Pu zagrebačke.

Za vrijeme dok se oštećeni nalazio na tlu, osumnjičeni je nastavio ga udarati rukama te nogama po glavi i tijelu, nakon čega je vozilom pobjegao s mjesta događaja. Ozlijeđenom 55-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KBC Merkur gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen., dodali su iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here