Zagrebačka županija osigurala milijun kuna za nove katastarske izmjere

359

Zagrebačka županija osigurala je 1.000.000 kuna za financiranje nove katastarske izmjere katastarskih općina na području Zagrebačke županije.

Pozvala je gradove i općine na svom području da prijave projekte na javni poziv. Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenoga 2019. godine.

Opći cilj sufinanciranja ovakvih projekata je poticanje dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja na cijelom području Zagrebačke županije.

Financiranje projekata

Za projekte jedinica lokalne samouprave (JLS) I., II., III. i IV. stupnja razvijenosti Zagrebačka županija može izdvojiti do 100% iznosa vrijednosti projekta, za gradove i općine V. i VI. stupnja razvijenosti maksimalni iznos sufinanciranja iznosi do 80% ukupne vrijednosti, dok one najrazvijenije JLS koje se nalaze VII. i VIII. skupini razvijenosti mogu ostvariti maksimalnu potporu do 60% iznosa vrijednosti.

VEZANE VIJESTI
VELIKA GORICA Udomitelja sve manje, a potreba sve više

Tekst javnog poziva i druge informacije nalaze se na službenoj stranici www.zagrebacka-zupanija.hr, a više informacija može se dobiti u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša na broj telefona 01/6009-409.

Prijavite projekt ovim putem

Prijava projekata se vrši isključivo elektronički, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata.

Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb uz naznaku „Prijava za financiranje programa/projekata izrade nove katastarske izmjere katastarskih općina na području Zagrebačke županije“.

VEZANE VIJESTI
Susret s Hrvatima u Vojvodini

Također, prijavni obrazac može se i osobno predati u Pisarnicu Zagrebačke županije koja se nalazi na već spomenutoj adresi na 6. katu.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here