Zapalio stan nakon svađe s ukućanima

160

Sisačka policija traga za muškarcem za kojega sumnja da je nakon svađe s ukućanima, koji su zbog obiteljskog nasilja pozvali i policiju, u ponedjeljak zapalio svoj stan u Ulici Andrije Hebranga.

Požar u stanu izbio je oko 18 sati, a širenje vatre, koja je zahvatila jednu sobu i kupaonicu, na susjedne stanove spriječeno je brzom intervencijom vatrogasaca.

Neslužbeno se doznaje da je stan, nakon sukoba s ukućanima, zapalio njegov vlasnik H. M. (67), inače stari policijski znanac.

Prije izbijanja požara njegov sin je prije toga pozvao policiju zbog obiteljskog nasilja. Muškarac je navodno zaprijetio supruzi da će u slučaju da pobjegne od kuće zapaliti stan. Supruga je pobjegla, a on je prijetnju ostvario. Međutim, za dolaska policije počinitelj više nije bio u stanu, jer je i on pobjegao pa policija za njim još uvijek traga.

VEZANE VIJESTI
SISAK Vozač Clia oduzeo prednost autobusu

Za vrijeme intervencije jednom je policajcu pozlilo od udisanja dima pa mu je pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici.

H. M. je već godinama poznat po nasilju i brojnim drugim kaznenim djelima, među kojima je i ubojstvo. Zbog toga je u nekoliko navrata kazneno prijavljivan i kažnjavan pa je često boravio u zatvoru. Susjedi svjedoče kako ih je znao maltretirati i prijetiti im pa su ga se svi bojali.

Izvor: hina
Foto: www.sisak.info

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here