Žene iz Gline izdvojile su lijepe riječi za sve ŽENE

326

Ideja za obilježavanjem dana žena spominje se još početkom 20.stoljeća. Do danas obilježavamo ga svake godine 8.ožujka, dan je poznat i kao 8.mart.

Živimo u 21.stoljeću, a još uvijek, na žalost, traje borba za prava žena, točnije, nalazimo se u vremenu u kojem žene još uvijek trpe veliku društvenu i ekonomsku diskriminaciju.
Ovaj smo video prilog posvetili svim ženama, a između ostaloga ženama u Glini, onim ženama koje većina vas poznaje, pogledajte tko su one, što su poručile povodom današnjeg dana te koliko žene u Glini doprinose zajednici kao takvoj i za što se zalažu. Također svoju minutu pred kamerom dobile su i žene iz našeg tima.
Svaka žena iz ovog video priloga želi svakoj ženi u Hrvatskoj, a pogotovo ženama s Banovine bolje dane, veću podršku, ravnopravnost i što je najbitnije, svaka žena treba biti ponosna što je žena…
Nikada nije kasno za ostvarenje snova, ciljeva, interesa…
Svaka žena je predivna, svaka je važna, snažna, potrebna, svaka žena zaslužuje biti prihvaćena, odnosno ravnopravna u ovome društvu jer ovaj svijet činimo svi mi kojeg god spola bili.
Drage pripadnice ljepšeg spola sretan Vam Međunarodni dan žena, od srca primite naše čestitke 😊

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime