Sudjelujte u aktivnostima Udruge Ekodrom u sklopu projekta ŠIŠMIŠ

1512

Udruga Ekodrom organizira javnu tribinu i okrugli stol u sklopu projekta ŠIŠMIŠ te ovim putem poziva sve zainteresirane građane da sudjeluju na sljedećim aktivnostima.

DSC04379

Javna tribina na temu ‘Rijeke i hidroelektrane’ održat će se u petak 26.2.2016. u prostorijama Vatrogasnog doma u Bariloviću, s početkom u 18h.

Okrugli stol na temu ‘Rijeke i hidroelektrane’ održat će se u srijedu 2.3.2016. u Top Termama Topusko, s početkom u 12h.

1

Ove aktivnosti dio su jednogodišnjeg projekta Šišmiš kojeg Udruga Ekodrom provodi u partnerstvu s Kreativnom udrugom Ruke, Udrugom Most Perna, Ženskom grupom Vojnić i Centrom za civilne inicijative te koji je sufinanciran sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

DSC04408

Osnovni cilj projekta je jačanje svijesti lokalnog stanovništva s područja Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije u općinama Barilović, Krnjak, Vojnić, Gvozd i Topusko o zaštićenim i strogo zaštićenim biljnim i životinjskim svojtama Petrove Gore i važnosti očuvanja okoliša.

DSC04382

Kontakt informacije

Za više informacija možete nas kontaktirati na email: [email protected] i na broj mobitela 098 91 535 61 ili za dodatne informacije o radu udruge na www.ekodrom.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime