25. obljetnica formiranja Zapovjedništva za obranu grada Siska

619

U sklopu obilježavanja Dana branitelja Sisačko-moslavačke županije danas je svečanim programom u prostoru Doma za starije i nemoćne u Sisku obilježena 25. obljetnica formiranja Zapovjedništva za obranu grada Siska. Zapovjednik obrane grada Siska i zapovjednik 120. brigade „Ban Toma Bakač – Sisak“ umirovljeni brigadni general Vlado Hodalj, podsjetio je kako je te 1991. započela organizirana obrana grada Siska….

TON 

„Od tada više niti jedan metar sisačke bojišnice nije došao u pitanje“, zaključio je Hodalj. Zamjenica sisačko-moslavačkog župana Anita Sinjeri Ibrišević, koja je nazočila svečanom programu, istaknula je kako je ovo jedan od događanja u višednevnom programu obilježavanja Dana branitelja Sisačko-moslavačke županije…

TON 

Sinjeri Ibirišević je pozvala sve građane da im se pridruže na središnjoj svečanosti Dana branitelja Sisačko – moslavačke županije koja će se, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, održati u utorak, 18. listopada u Sisku, a na kojoj će nazočiti i predsjednica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime