Zagrebačka županija sufinancirat će sa 100 tisuća kuna nabavu medicinske i laboratorijske opreme

538

Temeljem javnog poziva, Zagrebačka županija sufinancirat će nabavu medicinske i laboratorijske opreme Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ i Poliklinici za prevenciju kardiovaskularnih bolesti i rehabilitaciju.

Za kupnju 4 pulsna oksimetra (VITROMAP) te defibrilator (DEFIGARD DG 500) Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević dodijelit će se 49.996 kuna, dok će se Poliklinici za prevenciju kardiovaskularnih bolesti i rehabilitaciju dodijeliti 49.999 kn za nabavu 2 rehabilitacijska bicikla Ergoselect 100 REHA, pokretne trake i automatskog tlakomjera.

Kako Zagrebačka županija na svom području nema opću bolnicu te se njeni stanovnici liječe u bolnicama na području grada Zagreba, Zagrebačka županija na ovaj način želi sudjelovati u nabavci opreme i poboljšanju kvaliteta usluga liječenja u zagrebačkim bolnicama.

Inače, Javni poziv za sufinanciranje nabave medicinske i laboratorijske opreme bolničkih ustanova i poliklinika na području grada Zagreba u 2016. godini otvoren je do 31. listopada 2016. godine, a osigurano je ukupno 200.000 kuna.

Pravo na podnošenje prijave imaju bolničke ustanove i poliklinike sa sjedištem na području grada Zagreba, a koje pružaju specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu i usluge bolničkog liječenja za stanovnike s područja Zagrebačke županije. Također, moraju imati osigurana vlastita sredstva za nabavu medicinske ili laboratorijske opreme za koju podnose prijavu za sufinanciranje.
Najveći iznos novčane subvencije koju pojedina bolnička ustanova ili poliklinika može ostvariti iznosi 50.000 kuna. Nepovratna novčana sredstva bit će isplaćena bolničkim ustanovama isključivo za troškove nabave medicinske i laboratorijske opreme, nakon provedene nabave koju provodi bolnička ustanova.

S obzirom da sredstva predviđena Javnim pozivom još nisu od kraja potrošena iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane ustanove da se prijave na natječaj. Tekst natječaja, upute za prijavitelje, kao i potrebni obrasci nalaze se ovdje, a isti se mogu preuzeti i u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb, Ivana Lučića 2a, VI kat, soba broj 8. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na sljedećim brojevima telefona: 01/6009-405 i 01/6009-477.
Prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se u pisanom obliku, u zatvorenoj omotnici na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb, uz naznaku „Prijava za sufinanciranje nabave medicinske i laboratorijske opreme – NE OTVARAJ“ ili osobno u pisarnici Zagrebačke županije, Ulica grada Vukovara 72/VI, 10 000 Zagreb.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime