50.000 kuna nagrade za informacije o ubojstvu Dušanke Kostić

1141

Tijekom noći, 17./18. prosinca 2013. godine u Ulici Andrije Hebranga u Sisku, u stanu u kojem je živjela, ubijena je 73-godišnja Dušanka Kostić.
Unatoč provedenom opsežnom kriminalističkom istraživanju, policijski službenici nisu došli do saznanja koja bi ukazala na identitet počinitelja ovog kaznenog djela ubojstva opisanog u čl. 110 KZ-a RH.
U cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatog počinitelja, sukladno članku 78. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima i članku 116. Pravilnika o načinu policijskog postupanja, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić je donio Odluku o raspisivanju nagrade u iznosu od 50.000 kuna za davanje obavijesti koja će rezultirati ili doprinijeti razrješenju ovog teškog kaznenog djela.
Sve osobe koje imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu neka se jave policiji na telefon 192, e-mailom na adresu [email protected], kao i osobno u najbližu policijsku postaju ili izravno Službi kriminalističke policije Policijske uprave sisačko-moslavačke.

www.sisacko-moslavacka.policija.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime