AGLOMERACIJA PETRINJA Obavijest o radovima

372

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 15. do 19. siječnja izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • U sklopu kanalizacijske mreže Slatina, izvodit će se uređenje bankina u Zvorničkoj ulici te izrada ključnih priključaka u Ulici Vidikovac.
  • Vezano uz dogradnju kanalizacijske mreže, tijekom ovog tjedan provodit će se sanacija i održavanje prometnica u Ulici M. Jandrića i odvojku I. Maline. Sanacija i održavanje prometnica trajat će i u I. i III. Odvojku Ulice Marina Držića.
  • Preostali radovi na kanalizaciji provode se u Odvojku Vladimira Stahuljaka te u Ulici kneza Domagoja, kao i u Ulici Predraga Matanovića. Sanacija i održavanje prometnica trajat će u Ulici Z. Kuhara i Šulerovoj dok će priprema za asfaltiranje trajati u Ulici M. Križevčanina, P. Štosa i dijelu ulice Mile Wood.
  • Vezano uz vodoopskrbu, radovi na vodovodu u sklopu Cjeline 2 izvode se u Ulici Đ. Tiljka, Ulici Mile Wood i Ulici R. Lopašića a u sklopu Cjeline 3 izvodit će se radovi u Ulici I. Trnskog, S. Tonkovića i Vinogradi.
VEZANE VIJESTI
AGLOMERACIJA PETRINJA U tijeku radovi

Mošćenica

Tijekom ovog tjedna izvodit će se pripremni radovi za asfaltiranje te će se asfaltirati u ulicama V. Grozaj, B. Krnić i Odvojak Sisačke.

Nova Drenčina

U tijeku je izrada kućnih priključaka.

Novo Selište

Radovi odnosno izrada kućnih priključaka traju u Kupskoj ulici.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here