Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, u suradnji Gradom Glina i Općinom Jasenovac, organizira predstavljanje prijavljenih ideja, radionicu o društvenom kapitalu te razradi projektnih ideja u okviru programa „Aktivni u zajednici”. Radionica će se održati u srijedu, 23. svibnja 2018. godine u:

  • Glini, vijećnica Gradske uprave Grada Gline (Trg bana Josipa Jelačića 2) od 12 do 15 sati
  • Jasenovcu, Općinska vijećnica Općine Jasenovac (Trg kralja Petra Svačića 19) od 17 do 20 sati

Zaklada je 7. ožujka 2018. godine održala početno predstavljanje programa na kojem je pozvala građane Gline te stanovnike Jasenovca da predlože ideje/potrebe koje su prepoznali u svojoj zajednici, a koje bi se rješavale kroz ovaj program. Sljedeći korak je predstavljanje predloženih ideja te se pozivaju svi građani da se odazovu radionici na kojoj će moći sudjelovati u izboru ideje i uključiti se u njihovu realizaciju. Predstavljanje će se održati 23. svibnja 2018. godine, a nakon izbora ideje, uslijedit će radionica o društvenom kapitalu te razrada projektnih aktivnosti, osmišljavanje kampanje za uključivanje javnosti i donatora te, u konačnici, realizacija odabrane ideje.

VEZANE VIJESTI
Članica Wushu kluba Glina srebrna u Turskoj

Radi organizacije radionice, iz Zaklade mole građane da svoj dolazak potvrde do 22. svibnja 2018. godine na adresu e-pošte: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr. Više o programu možete pronaći na web stranici Zaklade: www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu Suradnja/Aktivni u zajednici.

Program se provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here