Alka Vuica u glamuroznom izdanju za ‘Istanbul’

927

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica ponovno intrigira i to ovoga puta atraktivnim spotom za pjesmu ‘Istanbul’.

Uvijek vjerna sebi, svom posebnom glazbenom, ali i stilskom izričaju, Alka je i ovoga puta oduševila, ”Istanbul’ je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma sa vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom. Vjerujem da će je moja publika vrlo brzo zavoljeti i uvrstiti u moje najslušanije pjesme”, kaže pjevačica.

Istanbul‘ je otkriva Alka, rezultat suradnje sa grupom poznatih autora:

“Pjesma je nastala u suradnji sa poznatom glazbenicom Jelenom Buca iz grupe Frajle, s kojima surađujem na njihova posljednja dva albuma. Iz male radionice ‘Butik glazbe’, koju smo osnovale Jelena Buca i ja, kreće ‘Istanbul’ u osvajanje etera, a u stvaranju pjesme sudjelovali su i mladi glazbenici Vladimir Uzelac i Nemanja Trbojević. Aranžman potpisuje legendarni Branimir Mihaljević, jedan od naših najuspješnijih producenata.”

‘Istanbul’ prati i glamurozan spot, sniman u ekskluzivnoj ‘Vili Bojić’ u Opatiji, jednoj od najljepših i najskupljih vila na Jadranu,vrijednoj 8 milijuna eura, “vizuale je snimala MedVid produkcija, a trbušne plesačice su iz plesnog studia Cool Step. Predivne haljine koje sam nosila u spotu kreirala je poznata riječka dizajnerica Milena Kapetanović Peperoncina Design. Snimanje spota i druženje ekipe ovjekovječila je fantastična fotografkinja Viviana Lokmer Šulina”, istaknula je Akla.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime