​Alkoholizirani vozači izazvali prometne nesreće na području Siska i Petrinje

Prvi vozio prebrzo, drugi bez položenog vozačkog ispita

137

U srijedu, 23. studenog, oko 14 sati, na sisačkom području u mjestu Gornje Komarevo, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Nesreću je izazvao 44-godišnjak s područja Dvora koji je pod utjecajem alkohola od 1 promila, po izlasku iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, automobilom sisačkih registracija prešao na suprotnu prometnu traku te udario u automobil sisačkih registracija koji je od siline udarca odbačen van kolnika.

Automobilom je upravljao 44-godišnjak, dok se u automobilu kao putnicu nalazila 53-godišnja žena koja je lakše ozlijeđena. Protiv vozača zbog počinjenih prekršaja slijedi obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 13 sati, u Ulici Andrije Petračića u Petrinji, prometnu nesreću s materijalnom štetom je izazvao 61-godišnjak iz Petrinje.

On je bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,66 promila udario u parkirani automobil koji je obilazio. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime