Automobil na krovu na Zelenom valu

514
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Sinoć u večernjim satima na raskrižju Prilaza Gjure Dželića i Medulićeve ulice u Zagrebu došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Jedan vozač teže je ozlijeđen.

Priopćenje PU zagrebačke:

Jučer, 11. prosinca 2019. godine u 22.05 sati, 29-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Renault Megane zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se srednjom prometnom trakom za ravno kolnika Prilaza Đure Deželića u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Medulićevom ulicom, ušao je u raskrižje skrećući ulijevo dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo, u namjeri da skrene u Medulićevu ulicu. Tom prilikom na njegov prednji lijevi bočni dio naletio je prednjim desnim dijelom osobni automobil marke Smart Fortwo zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 51-godišnjak, a kretao se prometnom trakom za ravno i lijevo Prilaza Đure Deželića, također u smjeru istoka.

VEZANE VIJESTI
Teška prometna nesreća na A3, putnik preminuo

Od naleta osobni automobil marke Smart je odbačen unaprijed te se u rotaciji okrenuo na lijevi bok, a potom i na stup semafora te je rotaciji naletio na stup znaka parkirališta i na stražnji lijevi dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran sa sjeverne strane kolnika Prilaza Đure Deželića. Nakon toga, odbio se udesno na kolnik Prilaza Đure Deželića te se okrenuo na krov.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 51-godišnjak, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Sestre milosrdnice.

VEZANE VIJESTI
Radnice sisačkog Centra za pomoć i smještaj osoba s posebnim potrebama prisvojile novac 50-ak korisnika

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here