Baka Yolie zbog oglasa postala prava internet senzacija!

337

Baka Yolie Ball (86) postala je nova prava senzacija na internetu nakon što je njezina unuka objavila fotografije na kojima Yolie pozira u svojoj kući koju prodaje.

Baka Yolie nije ni očekivala koliko će oduševljenje donijeti ljudima zbog fotografija kuće nakon što ju je kćer Sandra nagovorila da bi bilo ljepše. Starica živi sa svojim 82-godišnjim suprugom u naselju Windmill Village na Floridi, no kuću su odlučili prodati da budu bliže svojoj kćeri.

Oduševljenje fotografijama donijela je starica koja je pozirala u kuhinji, kao i u dnevnoj sobi držeći knjigu u rukama. Fotografije je njezina kćer objavila na Facebooku, no pravi internet hit je postala nakon što je te iste fotografije objavila njezina 15-godišnja unuka Makenzie na Twitteru uz opis: “Moja baka pokušava prodati kuću na Floridi i ovo su fotke zbog kojih umirem od smijeha!”

Baku Yolie je čak kontaktirala za intervju poznata voditeljica Ellen DeGeneres da gostuje u njezinom showu.

“Nisam planirala biti na fotografijama, ali bilo je zabavno dok me je kćer slikala”, kazala je 86-godišnjakinja, te dodala da unatoč internet senzaciji još uvijek čeka kupca za svoju kuću.

 

Foto: vecernji.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime