BERNARDIĆ Prepolovit ćemo broj ministarstava

Predsjednik Restart koalicije najavio smanjenje državne uprave

346

Predsjednik SDP-a i lider RESTART koalicije Davor Bernardić obišao je Sisačko-moslavačku županiju pa tako i područje Petrinje.

U Nebojanu je posjetio obitelj Kukolić koja se bavi proizvodnjom kolača i koja svojom uspješnom pričom ulijeva povjerenje da se stvari mogu pokrenuti, naglasio je Bernardić: „Naravno, ovakvim našim malim proizvođačima, OPG-ovcima, treba pružiti potpunu potporu kakvu država nažalost sada nije pružala, jer se više pogodovalo uvoznim lobijima. Ono što ćemo sasvim sigurno napraviti i što je u našem programu, nakon što pobijedimo na izborima i preuzmemo odgovornost za našu zemlju je, što ćemo posebno potaknuti i stimulirati naše male proizvođače, OPG-ovce, dignuti razinu poljoprivredne proizvodnje kroz drugačiji sustav garancija kod poslovnih banaka, drugačiji sustav potpore kroz HABOR i ono što je izuzetno važno, kroz osiguranje plasmana kroz sve instrumente koji su državi na raspolaganju.

Jednostavno, kad vidite da vrijedni ljudi ovdje u ovom kraju rade, proizvode, stvaraju, zapošljavaju ljude, onda je to nešzo što treba podržati, a ne od toga okretati glavu. Zato je Hrvatskoj potreban Restart.“

Kada dođemo na vlast digitalizirat ćemo našu zemlju kako bi iz svog doma ili ureda svi mogli doći do svih potrebnih dozvola i suglasnosti.

Prvi potez koji ćemo napraviti je rezanje broja ministarstava na pola i krenuti ka smanjenju neefikasne državne uprave kako bi više novca ostalo za funkcioniranje države i kako bi se kroz digitalizaciju omogućilo da državna uprava bude bliža građanima, zaključio je Bernardić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime