Biciklist teže ozlijeđen u prometnoj u Sisačko-moslavačkoj

269
Foto: ilustracija

Policijska uprava sisačko-moslavačka protekla 24 sata zabilježila je pet kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Po jedno kazneno djelo zabilježeno je na području Siska, Kutine, Novske, Petrinje i Gline. Zabilježene su po dvije krađe i prijetnje i jedno oštećenje tuđe stvari.

Na području Novske zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena tri počinitelja.

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, tri na području Kutine, dvije na području Siska i jedna na području Gvozda.

VEZANE VIJESTI
PU SISAČKO-MOSLAVAČKA: Krađe iz otključane kuće i automobila

U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba je teško ozlijeđena (biciklist), tri osobe lakše, dok je u četiri nesreća nastala samo materijalna šteta.

U prometnoj nesreći na području Gvozda vozač je odbio alkotestiranje.

Od ostalih vijesti izdvajamo da su građani s područja Starog Pračnog, Siska i Novska predali policiji iskopanu protutenkovsku minu, pet ručnih bombi, pet lovačkih patrona, 2 grama vojnog eksploziva, sedam detonatorskih kapisla i 75 komada raznog streljiva, dvije zračne puške, pištolj i 48 komada streljiva.

Slijedom kampanje “Manje oružja, manje tragedija” kojom je omogućena predaja svih vrsta ubojitih sredstava, ovi građani neće snositi sankcije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here