Članovi ogranka Hrvatskih laburista Bistre dali su svoju podršku Nezavisnoj listi Stjepana Kožića, čime novoosnovana Općinska organizacija SKNL-a Bistra sada ima dva općinska vijećnika i osam vijećnika mjesnih odbora. Ovime je SKNL Bistra postala najjača oporbena stranka u Općini, poručuje predsjednik Općinske organizacije SKNL-a Nino Vrban.

Stranačke iskaznice novim članovima uručio je predsjednik stranke, i župan Zagrebačke županije, Stjepan Kožić.

– Hvala vam što ste prepoznali vrijednosti naše stranke, a koje se mogu sažeti u samo jednu rečenicu: „Bolji i kvalitetniji život svih naših stanovnika“. Ulaskom u stranku Stjepan Kožić – nezavisna lista, siguran sam da ćete svoje sposobnosti i znanje usmjeriti u bolje sutra. I zato me raduje što sam dobio nove suradnike, osobe koje su spremne, kroz temeljne vrijednosti demokršćanstva, izboriti se u političkome životu za pravdu maloga čovjeka, svoga susjeda, sugrađana… Ako u malim sredinama, kakva je Bistra, stvorimo uvjete za još bolji život, istovremeno ćemo stvoriti još bolju i uspješniju Zagrebačku županiju, ali i Republiku Hrvatsku – rekao je Kožić.

Govorio je o pozitivnim gospodarskim trendovima u Zagrebačkoj županiji, koji omogućuju gradnju cesta, škola, sportskih dvorana, razvijanje poljoprivrede i ruralnoga prostora, podizanje razine kulturnoga i društvenoga života…

– Da bismo bili još uspješniji trebaju nam vaše ideje, vaša razmišljanja…, jer vi najbolje znati što treba poboljšati u vašoj sredini. Ne ustručavajte se iznositi svoja mišljenja, jer upravo je to jedna od temeljnih vrijednosti naše stranke – dozvoliti svakome da iznese svoje prijedloge, a onda ih sve zajedno oblikovati u političku platformu temeljem koje ćemo kreirati provođenje našeg programa. Siguran sam da ćemo u tome imati uspjeha! – naglasio je Kožić. Rekao je da SKNL ima svoj put, ali da se politički program stranke može realizirati samo zajedništvom i međusobnim uvažavanjem.

– I stoga surađujemo sa svima koji prihvaćaju naša razmišljanja, uvažavaju naše prijedloge, poštuju naša temeljna politička načela. U lokalnim sredinama nema i ne može biti ‘visoke’ politike. Ovdje smo kako bismo našim znanjem zajedno pridonijeli kvalitetnijem životu, stvorili uvjete za ostanak mladih ljudi na obiteljskim gospodarstvima, ali i osigurali uvjete za razvoj gospodarstva i stvaranje novih radnih mjesta – rekao je Kožić, istaknuvši da raduje što općinsku organizaciju u Bistri čine mladi ljudi, koji imaju snage, energije i znanja izboriti se za kvalitetniji i bolji život.

Nino Vrban – predsjednik novoosnovane Općinske organizacije SKNL-a Bistra

Nino Vrban, predsjednik novoosnovane Općinske organizacije SKNL-a Bistra, rekao je da ova stranka sada ima dva općinska vijećnika i osam vijećnika mjesnih odbora.

– Gotovo 90 posto laburista Bistre prešlo je u stranku SKNL. Smatramo da je naš dosadašnji rad u Općinskome vijeću bio dobar, a da će sada u suradnji sa županom na čelu stranke biti još i bolji – rekao je Vrban.

U godinu dana, otkako je osnovana, stranka Stjepan Kožić – nezavisna lista oformila je 19 općinskih i gradskih organizacija, s preko tisuću članova.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here