Božićnim koncertom započela je manifestacija Advent u Glini

265

Božićnim koncertom „Sretan Božić svakome” OŠ Glina, u Hrvatskom domu započela je u četvrtak, 15. prosinca manifestacija Advent u Glini.

Profesor Mario Ožaković podsjetio je da je zadnji zajednički koncert bio sada već daleke 2019. godine:

“Nadamo se da ćemo to odraditi kako treba i zadovoljiti sve naše Glinjanke i Glinjane i sve koji su došli nas podržati. Nastupit će Osnovna škola sa pjevačkim zborom, engleskom i njemačkom skupinom, glazbeno-dramsko-scenskom skupinom, tamburašima, a kao goste smo pozvali HAKUD Glinska tamburica, glinske mažoretkinje, mali zbor Nepomuk i dramsku skupinu Knjižnice i čitaonice Glina.”

Advent u Glini počinje na najbolji mogući način, s onim najmlađima, istaknuo je gradonačelnik Grada Gline Ivan Janković:

“Radost i sreća najmlađih sigurno nam ispunjava srce. Ne bih puno riječi trošio, dozvolio bih da naši najmlađi kažu ono što imaju. Mislim da upravo oni često nam puta pokažu da su puno zreliji i smisleniji u svojim naslovima te ih trebamo što više osluškivati.”

U nastavku manifestacije Advent u Glini, 17. prosinca uslijedit će koncert „Dobra večer gospodari” HAKUD Glinska tamburica, crkvenog zbora Nepomuk i prijatelja u Hrvatskom domu s početkom u 19 sati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime