U organizaciji Udruge ZaTo treći Mali topolovački sajam održat će se u subotu, 26. kolovoza. Svečano otvorenje bit će upriličeno u 17 sati na pomoćnom igralištu NK TŠK, nakon čega slijedi prvi dio zabavnog programa uz nastup Plesnog kluba Star Dance i Kapelskog zbora. Također, u 17 sati je i start Male obiteljske biciklijade ispred Malog Kaptola. Biciklijada je i ove godine organizirana uz podršku BK Roda iz Siska.

Na sajmu će svoje proizvode ponuditi lokalna obiteljska poljoprivredna gospodarstva, zadruge i udruge, a osim dvadesetak izlagača, sudjeluje i Streličarski klub Sisak te udruga Kas koji će posjetiteljima omogućiti okušavanje u streličarstvu i jahanju. Na prostoru ispred društvenog doma Alpha Bike postavit će poligon za djecu kako bi isprobali svoje vještine u vožnji bicikla, a osigurali su i nagrade za najbolje.

Večernji program počinje u 19.30 tombolom za najbrže kupce na štandovima. Poslije tombole slijedi nastup KUD-a Hrvatsko srce Odra-Žabno te plesača Marijete Rimay i Filipa Debelca iz Plesnog kluba Top Step. U nastavku večernjeg programa novooformljena topolovačka pop-rock grupa ZAZA TOP nastavit će zabavljati posjetitelje .

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime