Cartitas Sisačke biskupije traži volontere za rad na projektu “Ljubav na djelu”

Rad na provedbi projekta uključuje posjet starim i nemoćnim osobama u nepovoljnom položaju, kratko druženje i animaciju dva puta tjedno po sat i pol!

41
Caritas Sisačke biskupije

Cartitas Sisačke biskupije traži volontere za rad na projektu “Ljubav na djelu”, izvijestili su iz Caritasa.

Ciljevi projekta su:

  1. Povećati kvalitetu života i smanjiti rizik od siromaštva 20 osoba s područja Grada Siska i ruralnih naselja –svakodnevno će se kroz 6 mjeseci dostavljati pripremljeni obroci osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju u cilju povećanja kvalitete života te smanjenja rizika od siromaštva.
  2. Povećati socijalnu uključenost i pridonijeti povećanju razine kvalitete života 20 osoba korisnika usluge – volonterskim angažmanom osigurati će se druženje sa starijim i nemoćnim osoba te osobama u nepovoljnom položaju s područja Grada Siska kako bi pridonijeli povećanju socijalne uključenosti upravo te ranjive skupine našeg društva te i na taj način povećali razinu kvalitete njihova života.
VEZANE VIJESTI
Učenici OŠ Ludin i volonteri izrađuju štandove, pridružite im se i vi

Volonterski posao uključuje:

Rad na provedbi projekta „Ljubav na djelu“ uključuje posjet starim i nemoćnim osobama u nepovoljnom položaju, kratko druženje i animaciju dva puta tjedno po sat i pol!

„Družit ćemo se sa starijim i nemoćnim osoba te osobama u nepovoljnom položaju s područja Grada Siska kako bi pridonijeli povećanju socijalne uključenosti upravo te ranjive skupine našeg društva te i na taj način povećali razinu kvalitete njihova života. Volontiranjem stječete iskustvo rada na provedbi EU projekata te razvijate komunikacijske i organizacijske vještine, rad s ljudima i timski rad! Sve to su vještine koje će budući poslodavci tražiti od vas“, poručuju iz Caritasa Sisačke biskupije.

VEZANE VIJESTI
Vlada daje Stožeru veće ovlasti, Caritas im dao svoju opremu na raspolaganje

Trajanje volonterskog angažmana: Kolovoz 2020. – Siječanj 2021.

Predviđen broj radnih sati: tri sata tjedno ili po dogovoru

Raspored radnih sati: po dogovoru i u skladu sa vašim mogućnostima i slobodnim vremenom.

„Nudimo rad u ugodnoj radnoj atmosferi, mogućnost stjecanja radnog iskustva na provedbi projekata uz poseban osjećaj pomaganja potrebitima, mogućnost rada od kuće, potvrdu o volotiranju, kompetencije stečene volontiranjem, priznanje za voloterski rad, dnevno topli obrok“, navode iz Caritasa.

Prijavni obrazac možete ispuniti na www.caritassisak.hr, poslati poruku na e-mail: projekti@caritassisak.hr ili možete osobno doći u Caritas Sisačke biskupije na adresu Trg Vere Grozaj bb, 44000 Sisak i ispuniti prijavnicu!

VEZANE VIJESTI
Uspješno završen 2. Nogometni kamp u Lekeniku

Dodatne informacije o volonterskom programu možete dobiti na mob. br.: 099 436 2588.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here