Čestitka župana Žinića u prigodi Dana hrvatskih branitelja SMŽ

Župan uputio prigodnu čestitku

46
Arhiva Radio Banovine

U prigodi  Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije, 18. listopada, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa suradnicima  uputio  je  braniteljima Sisačko-moslavačke županije čestitku, koju prenosimo u cijelosti:

Poštovani branitelji  Sisačko-moslavačke županije, u ime svog zamjenika Romana Rosavca te predsjednice Županijske skupštine Ivanke Roksandić, kao  i svoje osobno ime, upućujem vam iskrene čestitke u prigodi obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije.

Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije, 18. listopada, ove godine obilježavamo četrnaesti put za redom u ponešto drugačijim okolnostima uzrokovanim virusom bolesti COVID-19, no posebno to ističem ne s manje dostojanstva i ponosa. Na ovaj se način odužujemo našim hrabrim braniteljima u Domovinskom ratu.

Uz duboku i vječnu zahvalnost za sve dobro i plemenito što ste kao branitelji učinili za slobodu naše Domovine te sve što činite i u izgradnji mira, čestitam vam Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here