Čestitka gradonačelnika Petrinje za Svjetski dan učitelja

202

Svim odgojiteljicama i odgojiteljima, učiteljicama i učiteljima te profesoricama i profesorima čestitam Svjetski dan učitelja!, navodi gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović te dodaje :

“Hvala vam što ste svoje živote posvetili odgajanju i učenju naše djece. Vaš posao je iznimno vrijedan, a ponekad nedovoljno vrednovan, no vjerujem da će i vaš rad doprinijeti stvaranju uvijek pravednijeg i kvalitetnijeg društva, u kojemu će se cijeniti prave vrijednosti.

Želim vam uz čestitku izraziti zahvalnost i poštovanje na trudu i znanju koje prenosite te strpljenju kojim darujete našu djecu vodeći ih do novih vrijednih spoznaja, školskih ali i onih životnih.

VEZANE VIJESTI
SMŽ Čestitka u prigodi obilježavanja Kurban Bajrama

Hvala Vam također na doprinosu odgoja i obrazovan dosadašnjih, ali i budućih generacija mladih ljudi koji su svijetla točka i budućnost.

Naš je zajednički cilj sretno djetinjstvo naše djece, njihovo kvalitetno školovanje i perspektivna budućnost te društvo u kojem ćemo uspješnost mjeriti njihovim osmjesima. Stoga nastavite pobuđivati duh slobodnog mišljenja i potičite i dalje dječju autonomiju, inicijativu, osjećaj individualnosti i identiteta.

Želimo vam sretan Dan učitelja uz obilje osobne sreće i zdravlja i ne gubimo vjeru da zajedničkim radom možemo našim učenicima pružiti ne samo kvalitetno školovanje već i sigurne temelje za budućnost.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here