Donacija ADRA-e Domu za starije i nemoćne osobe Sisak

1456

Donacija kreveta, ormarića, madraca, jastuka i lijekova bolnice iz Salzburga, vrijedna oko 8 tisuća eura, predstavljena je na konferenciji za novinare u Domu za starije i nemoćne osobe u Sisku. Donacija je u sisački dom stigla preko ADRA-e, međunarodne humanitarne organizacije koju je osnovala Kršćanska adventistička crkva početkom prošlog stoljeća, a koja danas djeluje u više od 120 zemalja svijeta.
Kako je pojasnila njena direktorica, Ileana Radojević, ADRA je već bila prisutna na ovom području kada su nakon Domovinskog rata pomogli u izgradnji kuća, a 2007. su socijalno ugroženima donirali veću količinu hrane i kućanskih potrepština. Ovu donaciju su ostvarili u dogovoru sa Sisačko-moslavačkom županijom…

TON

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Sisak Ružica Čakširan zahvalila se donatorima istaknuvši kako će im donacija itekako dobro doći budući su, kao socijalna ustanova koja zbrinjava 240 korisnika, u stalnoj potrebi. Dodajmo kako su osim ove donacije, za potrebe nedavno otvorene Socijalne samoposluge u Sisku donirali i dječju hranu u vrijednosti oko tisuću i pol eura.
Donatorima se zahvalila i zamjenica sisačko-moslavačkog župana Anita Sinjeri Ibrišević…

TON 

Walter Macher je u ime donatora, bolnice u Salzburgu, istaknuo kako im je zadovoljstvo pomoći onima kojima je to potrebno. U svom radu vode se motom da svatko treba pomoći svakome kako bi u konačnici svi bili sretni, što je, kako je istaknuo Macher, i kršćanska nit vodilja jer pomažući jedni drugima stvaramo uvjete za bolji život.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime