Drage dame – prije nego se krenete izgladnjivati , razmislite još jednom! Obline su apsolutni hit oduvijek! Muškarci ih vole, a većina žena želi ih riješiti.

Žene se uglavnom iscrpljuju raznim dijetama da bi se uvukle u konfekcijski broj 36, dok muškarci uzdišu za ženama koje nose broj 42 ili 44. I ovo nije mašta. Dokazano je! Muškarcima su, osim što su senzualne – obline čak i senzacionalne. Oni najčešće, ma što god vi žene mislile – niti ne primjećuju višak kilograma na vašem tjelu! Njima ste jednostavno seksi sa tim viškom.
Problem je jedino što žene to teže shvaćaju.
Čak 78 posto muškaraca voli da je žena punija I da je “ima” na svim mjestima I da je samouvjerena te da jednostavno zna dobro nositi svoje obline. Smatra se da oni što vole mršavice i vitke žene ustvari su narcisodini, egoisti, estete i bitnije im je kako žena izlgeda i kako je vidi okolina.
Što je taj bok puteniji I jači, muškarci su sve slabiji na vas. Još jedna studija ide tome u pilog. Naime, muškarci i žene ocjenjivali su ista ženska tijela. Žene su bile uvjerene da muškarci čeznu za mršavicama, dok su oni obožavali tjelo s oblinama!
Muškarci bi zaista voljeli da I žene vole svoje tijelo onoliko koliko oni vole i uživaju u njemu.
Pa šta onda čekate – pozdravimo velike stražnjice, bujne grudi i raskošne obline. Prihvatite ono što imate i što je najvažnije, počnite to voljeti.
Dakle, kada sve zbrojimo i oduzemo, zaboravite na izgladnjivanje. Pretjerano mršave djevojke nikome nisu zanimljive. Muškarci i dalje poštuju prirodno tijelo..Zaboravite na modne magazine i premršave manekenke – to je slika koja je daleko od realnosti…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime