DUMBOVIĆ Imamo autocestu, a ustvari nemamo ništa!

Gradonačelnik Grada Petrinje predstavio projekte Aglomeracije Lekenik i magistralnog vodovoda Petrinja Lekenik

586

Čelnik Narodne stranke Reformisti Sisačko-moslavačke županije i gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović, 10. na listi Restart koalicije u 6. izbornoj jedinici, predstavio je u Lekeniku projekte magistralnog vodovoda Petrinja-Lekenik i Aglomeracije Lekenik.

Dumbović je u Lekeniku prije svega podsjetio da su dugi niz godina brojni političari prolazili ovim krajem: “Oni koji su bili vladajući i došli u Sisačko-moslavačku županiju po glasove s tim istim glasovima su davali na znanje svim svojim biračima kako će oni završiti autocestu do Siska, brzu cestu, napraviti čvorište do Stupna i kako će ta ista cesta ići preko Kupe mostom do Mošćenice i to su bila obećanja ludom radovanja. I sada si postavljamo pitanja vodi li ona kuda i hoće li biti završena.”

VEZANE VIJESTI
LEKENIK Vozaču kazna od 24 tisuće kuna i zabrana vožnje

Svi oni koji su autocestu do sada obećavali nisu u Sisačko-moslavačkoj županiji trebali dobiti nijedan glas, podvukao je Dumbović. Naglasio je projekte koji nisu prodavanje magle: “Magistralni vodovod koji je 18 milijuna kuna i koji su zajedno Grad Petrinja i Općina Lekenik financirali. Kada pogledamo da Aglomeracija iz Petrinje ide sa 350 milijuna kuna koja je sada u projekciji projekata komunalne infrastrukture, a to su odvodnja i nova vodovodna mreža koja je dugačka više od 110 kilometara. Gledajući da se lijeva i desna obala Kupe moraju povezati i da su se mnogi mostovi povezali te da su mnoge ceste došle do mnogih gradova, ali nismo došli mi do Petrinje ni do Siska.”

VEZANE VIJESTI
Proslava obljetnice Brestovskog Posvetila, s građanima slavio i gradonačelnik Dumbović

Dumbović je na kraju još jednom spomenuo nedovršenu autocestu: “Ja ovdje inzistiram da ovu cestu ne treba plaćati dok se ne završi jer ovo je najveća glupost da ovih par kilometara plaćamo. Ispada da mi imamo autocestu, a ustvari mi nemamo ništa! Možemo pjevati pjesmu “Svega ima, ničeg nema!””

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here