Dvojac u Petrinji predao policiji ubojita sredstava i streljivo

Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, građani neće snositi sankcije

118
Ilustracija

Dvoje građana su policiji u Petrinji dragovoljno predali topničku granatu, šest ručnih bombi i 345 komada streljiva. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, građani neće snositi sankcije.

IZ POLICIJE PODSJEĆAJU:

Još je uvijek u tijeku kampanja “Manje oružja, manje tragedija” kojom Vam je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava.
Oružje i ubojita sredstva ne odlažite i ne ostavljajte u kontejnerima za smeće ili na drugim otvorenim prostorima u prirodi. Na taj način ugrožavate živote drugih ljudi. Protiv građana koji ovakvo oružje prijave policiji radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.
Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Mi ćemo poslati stručne i osposobljene policijske službenike koji će oružje preuzeti.
Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

VEZANE VIJESTI
Petrinjski kadeti srebrni!

Izvor i Photo: PU sisačko – moslavačka 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here