Dvoje teže ozlijeđeno u nesrećama na zagrebačkim ulicama

449

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 26 kaznenih djela: dvije drske krađe, osam teških krađa provaljivanjem, 11 krađa te četiri ostala kaznena djela. Otuđen je jedan osobni automobil koji je i pronađen.

Uslijed nevremena na području Novog Zagreba, Trešnjevke, Trnja i Peščenice oštećeno je nekoliko osobnih automobila, te je u Novom Zagrebu oštećen limeni krov zgrade.

U jutarnjoj špici u utorak, 2. srpnja 48-godišnjak u Škodi Fabii zagrebačkih registarskih oznaka naletio na 72-godišnjakinju koja je prelazila pješački prijelaz. Nesreća se dogodila uslijed naglog skretanja ulijevo, ispred spomenutih vozila, preko obilježenog pješačkog prijelaza koji se nalazi na ulazu na bočnu stranu sa sjeverne strane navedenog raskrižja na kolniku Grižanske ulice. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 72-godišnjakinja, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Veliki požar u Zagrebu ugašen, svi stanari zbrinuti

27-godišnjak u Audiju A4 je na križanju s Alejom Javora i Branimirove ulice naletio na 51-godišnjeg motociklista koji je upravljao motociklom marke Kawasaki zagrebačkih registarskih oznaka. Motociklist je vozilom upravljao bez važeće vozačke dozvole, te mu je zbog težih ozlijeda pružena liječnička pomoć u KB Dubrava.

Jučer, 2. srpnja između 10.45 i 12 sati u Vrbovcu u Zagrebačkoj ulici nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke Ford C-MAX zagrebačkih registarskih oznaka oštetivši 46-godišnjaka za oko 59.000 kuna. Otuđeni automobil policijski su službenici pronašli istog dana na području Sesveta.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here