Energetskom obnovom do većih ušteda i boljih uvjeta za rad

Potpisan Ugovor o nabavi radova energetske obnove za županijsku zgradu u Rimskoj ulici

390

Nastavljaju se radovi na energetskoj obnovi zgrade Sisačko-moslavačke županije u Rimskoj 28 u Sisku. Naime, župan Ivo Žinić je s izvoditeljem odabranim temeljem provedenog postupka javne nabave 29. travnja potpisao Ugovor o nabavi radova energetske obnove.

Župan je pritom podsjetio kako je na ovoj zgradi već obavljena izolacija krovne ploče, zamijenjena stolarija i instalirana nova kotlovnica, a uskoro će biti postavljena i nova toplinska fasada te izolacija podruma.

„Ovim zadnjim zahvatom gdje će se obnoviti fasada i izolirati podrum, mi ćemo završiti kompletnu obnovu i energetski potpuno zaštititi našu zgradu. Ukupna , s ovim današnjim ugovorom, a današnji ugovor je vrijedan 858 tisuća kuna, je 2,2 milijuna kuna. Od toga, Sisačko-moslavačka županija je uložila 636 tisuća, a ostali izvori, kao što su Fond i Ministarstvo gospodarstva je 1,6 milijuna kuna. Ovom energetskom obnovom imat ćemo znatno kvalitetnije uvjete za rad, kao što će se ostvariti i dodatne uštede troškova“, kazao je Žinić.

VEZANE VIJESTI
FOTO Koncert Jelene Rozge privukao tisuće posjetitelja u Sisak

Izvoditelj radova je tvrtka JUKIĆ-DAM iz Sinja čiji je direktor i vlasnik Danijel Jukić izrazio uvjerenje kako će radove obaviti kvalitetno i na vrijeme.

„Drago mi je da smo potpisali ovaj Ugovor. Ovo je jedan od projekata koje radimo, imamo niz ovakvih ili sličnih projekata na višestambenim zgradama, Domovima zdravlja, bolnicama i sl. Drago mi je da smo to potpisali i da ćemo izvršiti i ispoštovati naš ugovor u rokovima, a možda i prije“, rekao je Jukić.

Početak radova prema potpisanom je ugovoru 20 dana od njegova sklapanja, a rok za završetak radova je do 31. listopada 2019. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here