Euroscola u Sisku 30. siječnja – prijave za srednje škole Sisačko-moslavačke županije otvorene do 16. siječnja !

38

Europski parlament, Ured za informiranje u Republici Hrvatskoj poziva sve srednje škole u Sisačko-moslavačkoj županiji na sudjelovanje u natjecanju Europskog parlamenta “Euroscola”. Učenici najbolje plasiranih škola putuju u Strasbourg u pratnji svojih mentora u prvoj polovici 2015. godine.

„Pozivamo sve srednje škole Sisačko‐moslavačke županije na iskaz interesa i registraciju učeničkih ekipa u dobi od 16‐18 godina za selekcijsko prednatjecanje programa Euroscola Europskog parlamenta. Srednjoškolci iz Republike Hrvatske od 2013. godine i punopravnog članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji imaju priliku sudjelovati u redovnom godišnjem programu Euroscola; više desetakahrvatskih škola tu je priliku već iskoristilo. Neka u 2015. godini kvotu za odlazak u Europski parlament u Strasbourgu na natjecanje Euroscola osvoji upravo vaša škola!“, poručuju iz Ureda za informiranje Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj.

VEZANE VIJESTI
Svečano obilježena 29. obljetnica osnivanja sisačkog HDZ-a

Više saznajte na sljedećem linku: http://www.europarl.hr/hr/programi_i_aktivnosti/euroscola/sisak.html;jsessionid=7CA6EBAFBB5A62AB3C730AE927FDDED8

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here