Evo kada će biti novo zaprašivanje komaraca na petrinjskom području

336

Uništavanje komaraca na području koje obuhvaća potez Mošćenica-gradsko područje do Novog Selušta, prema jugu do raskrižja za Hrastovicu, prema Zagrebu do mosta za Brest Pokupski i prema zapadu iza stadiona “Mladost” otprilike 500 metara prema bolnici i Vili Gavrilović te vikend naselje Vir u Nebojanu provest će stručne ekipe tvrtke Eko deratizacija iz Zagreba u četvrtak, 25. srpnja i petak, 26. srpnja.

Uništavanje komaraca provesti će se hladnim zamagljivanjem s vozila u kretanju, u ranim jutarnjim satima, insekticidima odobrenim od Svjetske zdravstvene organizacije i Ministarstva zdravlja za primjenu u naseljenim područjima koji nisu opasni za ljude ili toplokrvne životinje, ali bi kod osjetljivih osoba mogli izazvati iritaciju dišnih putova.

VEZANE VIJESTI
NAJEZDA KOMARACA U PETRINJI Najavljeno novo zaprašivanje

Pozivaju se građani da bez potrebe ne izlaze na ulicu u vrijeme zamagljivanje te da ukoliko na obuhvaćenom području drže košnice s pčelama onemoguće izlaz iz košnica na dan uništavanja komaraca u vremenu od 4:00 – 10:00 sati.

25.07.2019. u ranojutarnjem terminu od 5:00 do 7:00 sati – ČETVRTAK

Adulticidni tretman – suzbijanje krilatica obuhvatiti će sljedeća područja:

Potez Mošćenica – gradsko područje do centra, te prema jugu do raskrižja za Hrastovicu

26.07.2019. u ranojutarnjem terminu od 5:00 do 7:00 sati – PETAK

VEZANE VIJESTI
Odgođeno zaprašivanje komaraca, evo i novog datuma deratizacije

Adulticidni tretman – suzbijanje krilatica obuhvatiti će sljedeća područja:

Prema Zagrebu od mosta za Brest Pokupski, te prema zapadu iza stadiona “Mladost”cca 500m prema bolnici i “Vili Gavrilović”, te vikend naselje “Vir”u Nebojanu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here