FOTO Rotary klub Sisak osigurao nove domove stradalima u potresu

Rotary klub pokazao veliko srce

176
Foto Rotary klub Sisak
Rotary zajednica ponovno je pokazala veliko srce i kroz novi projekt izgradnje drvenih kuća u Donjoj Bačugi i Novom Selu Glinskom za obitelji Jekić i Horvačić.
Foto Rotary klub Sisak
Naime, domovi tih dviju obitelji, kao i  seoska gospodarstva, teško su stradali u potresu 2020. godine.
Foto Rotary klub Sisak
Divnom akcijom ponovno je dokazano da ljudska dobrota i želja za služenjem zajednici ne poznaje granice.
Foto Rotary klub Sisak
-Nove kuće financirane su donacijom Rotary klub Wien-Albertina, a izgrađene uz pomoć volontera udruge “Bauern helfen Bauern“, poručuju iz Rotary kluba Sisak.
Foto Rotary klub Sisak
-Neizmjerno nam je zadovoljstvo što smo imali priliku sudjelovati na svečanoj primopredaji drvenih kuća izgrađenih u Donjoj Bačugi i Novom Selu Glinskom za obitelji Jekić i Horvatić čiji su domovi i seoska gospodarstva teško stradali u potresu 2020. godine. Nove kuće financirane su donacijom Rotary klub Wien-Albertina, a izgrađene uz pomoć volontera udruge „Bauern helfen Bauern“. Prijatelje iz Austrije dočekali smo na lokacijama primopredaje s predsjednikom Milan Sladojevic i guvernerkom Distrikta 1913 Lily Ljiljana Trstenjak. Nakon svečane primopredaje kuća naše prijatelje smo ugostili u Sisku gdje smo u rotarijanskom duhu razmijenili prijedloge i ideje za nove zajedničke projekte kojima bi poboljšali kvalitetu života ljudi na potresom pogođenom području, dodali su.
Foto Rotary klub Sisak

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime