Pozivaju se svi ljudi dobre volje da u nedjelju, 04. prosinca 2016. dođu na prvu humanitarnu akciju Ceha frizera i kozmetičara Petrinje, Gline i Topuskog u sklopu koje će biti održana humanitarna akcija za Malu kuću Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, a koja se odvija pod pokroviteljstvom Grada Petrinje i gradonačelnika Darinka Dumbovića.

obrtnicki sajam
Svi koji dođu, moći će nam jednom mjestu urediti svoju frizuru, nokte ili našminkati se, a navedeno uljepšavanje se neće naplaćivati, nego svatko može izdvojiti dobrovoljni prilog za Malu kuću. Usporedno sa humanitarnom akcijom (mala sala Hrvatskog doma u Petrinji), u predvorju nekadašnjeg restorana Gavrilović (ulaz sa Gupčeve) održavat će se i Obrtnički sajam.

Cijela zamisao je da građani u nedjelju prošeću do Hrvatskog doma, pomognu prikupiti sredstva za Malu kuću, a pritom se i uljepšaju za nadolazeće blagdane. Također, na sajmu će biti upriličena raznolika ponuda gdje će obrtnici izložiti i prodavati svoje proizvode ili usluge, a od čije će zarade svaki obrtnik izdvojiti za humanitarni prilog.

Podržite ideju kako bismo pomogli djeci s poteškoćama u razvoju jer pomagati je nešto najljepše što možete učiniti, posebno u ovom blagdanskom vremenu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime