Novouređeni interijer prostora frizerskog salona “Capriccia”

259

Nakon jednomjesečnog rada na uređenju interijera frizerskog salona „Capriccia“ vlasnice Ivančice Marčinko – Kudlek na adresi Trg Dr. Franje Tuđmana 2, od danas je ponovno otvoren u potpunosti uređen, suvremenog izgleda i novog interijera.

Novouređeni prostor obišao je gradonačelnik Darinko Dumbović koji je i sam ugodno iznenađen uređenjem salona: „Napravljeni su veliki pomaci i velike stvari, a za svaki biznis treba imati hrabrost i odvažnost. Radi se o ženi koja je poduzetna već dugi niz godina i koja jednostavno zna svoje ciljeve dobro iskoristiti. Kada žene uzmu stvari u svoje ruke kao majstorice ili velemajstorice u svom zanatu, znamo da će svojim znanjem i sposobnošću uspjeti sve!

VEZANE VIJESTI
Završeni su radovi na obnovi "Skele spasa" u Nebojanu

Vlasnica Ivančica Marčinko – Kudlek frizerskog salona „Capriccia“ rekla nam je nešto više o uređenju interijera prostora u salonu:
„Iz priloženoga se vidi moje zadovoljstvo i presretna sam što smo ga uspjeli urediti jer sam ipak na ovoj lokaciji 16 godina. Uspjeli smo ostvariti što smo željeli. Radili smo sve što se tiče poda, plafona, bolti, nova instalacija struje, provedena je vodovodna kanalizacija, stavljena je termo žbuka, promijenjena su vrata i ovim putem bi htjela pohvaliti ljude koji su sa svim srcem radili skupa sa mnom na ovom projektu, a to je Dabić gradnja, stolarija Čekić, Dunja dizajnerica interijera i suprug i evo na kraju smo sve završili u rekordnom roku.“- rekla je Ivančica.

VEZANE VIJESTI
SJAJAN ODAZIV MAJSTORICA I MAJSTORA PITA ZA SUBOTNJU 1.PETRINJSKU (I HRVATSKU) PITIJADU

Foto/izvor: Rad za naš grad Facebook

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here